DOBRA DJELA

URUČENE ZAHVALNICE Udruga ‘Sport za sve’ ZGorčan uzor je u činjenju dobrih djela

Kada se Udruzi ponudila mogućnost da sudjeluju u Svjetskom danu činjenja dobrih djela, koji se obilježavao 14. travnja, članovi su se odmah aktivirali

Na Kulinarskim tajnama, gastronomskoj manifestaciji koja se održala povodom Dana Općine Goričan u subotu, 22. lipnja, sreli smo dobro poznato lice, Zvonimira Lepoglavca.

Zvonimir je, osim što je legenda za stanovnike donjeg Međimurja zbog dugogodišnje karijere kao DJ Lepi, ujedno i predsjednik Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” – ZGorčan. Udruga je to koja okuplja velik broj članova, a akcije poput nordijskog hodanja i čišćenja okoliša pohvalne su aktivnosti koje koriste i članovima i zajednici. Zvonimir nam je ponosno otkrio da će se na manifestaciji članovima uručiti posebne zahvalnice.

Dobra djela za dobrobit zajednice

Kada se Udruzi ponudila mogućnost da sudjeluju u Svjetskom danu činjenja dobrih djela, koji se obilježavao 14. travnja, članovi su se odmah aktivirali. Na terenu oko Šuderice u Goričanu uređivali su okoliš, sadili cvijeće i kosili travu – sve volonterski. Njihovo dobro djelo je bilo uljepšavanje okoliša i rodnog Goričana na radost mnogih.

Za svoj rad od krovne udruge Good Deeds Day te hrvatskog partnera, udruge Djeca za bolji svijet, članovi su zaprimili prigodne zahvalnice, koje im je uručio načelnik Goričana, Emanuel Sinković.

Zahvalnicu je primila sama Udruga te članovi Zvonimir Lepoglavec, Vesna i Dragutin Kos, Jelena Mati te unuk jedne od članica od jedva 6 godina – Ivan Mesarić.

Čestitamo i zahvaljujemo Udruzi “Sport za sve” ZGorčan što dobrim djelima naše Međimurje čine boljim mjestom za život.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije