važnost udomiteljstva

NOVA LOKACIJA U nedjelju provedite ugodan dan i proslavite Međunarodni dan obitelji na šetnici sv. Barbare!

Zbog očekivanog visokog vodostaja Mure obilježavanje Međunarodnog dana obitelji će se održati na novoj lokaciji - na šetnici Sv. Barbare u Murskom Središću

Udruga udomitelja djece Međimurja aktivno se zalaže za promoviranje udomiteljstva u čemu poseban naglasak stavljaju i na važnost obitelji.

Tim povodom će u suradnji s Hrvatskim zavodom za socijalni rad i pod pokroviteljstvom Grada Mursko Središće u nedjelju 19. svibnja na šetnici sv. Barbare u Murskom Središću objedinjeno obilježiti Međunarodni dan obitelji (koji se u cijelom svijetu obilježava 15. svibnja) i Nacionalni dan udomitelja (koji se od prošle godine sužbeno obilježava 31. svibnja).

-Vjerujemo da problem djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi nije odgovornost samo nadležnih instituacija, nego i svih nas. Svatko može pomoći barem nekome. Iz tog razloga želimo javnosti i lokalnoj zajednici praktično pokazati kako žive udomiteljske obitelji u kojima roditeljsku ljubav djele biološka i udomljena djeca. Budite nam podrška i dođite se podružite sa svima nama. Svojim dolaskom našoj ćete djeci poslati posebnu poruku da su važni i dragocjeni u svojoj zajednici bez obzira na različitosti. – kažu iz Udruge.

Očekuje vas bogati program s početkom u 15 sati uz nekoliko napuhanaca za djecu i atraktivne zabavne igre (skakanje u vrećama, potezanje užeta, nošenje jaja na žlici i sl.) dok će u kulturno-umjetničkom djelu nastupiti KUD MURA iz Murskog Središća, a goste nastaviti zabavljati legendarne ČRNE STRELE.

Djeca nas trebaju! Bolji i pravedniji svijet mogu graditi samo sretna i zadovoljna djeca koja odrastaju u krugu podržavajuće obitelji. Zato vas zovemo da nam se pridružite i provedete ugodno nedjeljeno poslijepodne s nama, našom djecom i našim obiteljima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije