junakinja svakodnevnog života

ŽENA ZA SVE Ana Nestić je srce Donjeg Vidovca – vrijedna volonterka koja čini čuda

Ona je voditeljica Caritasa župe Donji Vidovec, a često je možemo sresti kako gura prikolicu po mjestu i kućama, skupljajući čepove, papir i flaše što se onda usmjerava za najpotrebitije

Ana Nestić iz Donjeg Vidovca je žena za sve. Poznata kao osoba velikog srca i volonterka, Ana vodi brigu o parkovima, pilovima, župnom dvoru kao i uređenju okoliša oko njega i crkve.

Ovih je dana, uz pomoć vrijednih sumještanki, nastavila s tradicijom uređenja mjesta cvjetnim sadnicama koje je kupila Općina Donji Vidovec. Ana, koja je inicijator brojnih ideja, zajedno s pomagačima ponovno je pretvorila okoliš u cvjetnu oazu kojoj se mnogi dive.

Ana Nestić godinama u svojoj sredini pokazuje svoje humano lice. Za to je 2023. godine dobila priznanje Međimurske županije za najvolonterku Međimurja.

Ona je voditeljica Caritasa župe Donji Vidovec, a često je možemo sresti kako gura prikolicu po mjestu i kućama, skupljajući čepove, papir i flaše što se onda usmjerava za najpotrebitije. I to nije sve. Voli putovati pa je često i organizatorica župnih hodočašća.

Donjovidovčanka Ana Nestić je osoba koju rijetko koje mjesto ima, a Donji Vidovec se s njome ponosi.

“Ona nije samo volonterka, već je prava inspiracija svima nama. Ana uvijek nađe vremena i snage za sve što je potrebno našoj zajednici,” rekao je jedan od sumještana.

Njena predanost i radost s kojom obavlja sve svoje zadatke čini Donji Vidovec ljepšim mjestom za život. Ana Nestić je prava junakinja svakodnevnog života, i njena dobrota i trud svima su primjer.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije