godina za pamćenje

FOTO Prije 30 godina međimurski policajci bili su najbolji u Hrvatskoj – u Donjoj Dubravi održali druženje

Druženje je završilo uz smijeh, veselje i obilje lijepih uspomena

Uz prekrasan ambijent rijeke Drave, umirovljeni policajci okupili su se kako bi obilježili 30. godišnjicu osvajanja naslova Prvaka Hrvatske na 2. policijskim sportskim igrama u Zagrebu, održanim 1994. godine. Druženje je organizirano u sportskom rekreativnom centru Pozoj u Donjoj Dubravi, gdje su se sudionici prepustili aktivnostima koje su ih podsjetile na njihove sportske uspjehe i zajedništvo.

Događaj je započeo vožnjom čamcima po Dravi, što je pružilo priliku za opuštanje i uživanje u prirodnim ljepotama. Nakon toga, umirovljeni policajci su se okušali u nogometu i drugim sportskim aktivnostima, prisjećajući se svojih najboljih trenutaka iz mladosti.

Marijan Varga, aktualni načelnik Općine Donja Dubrava, koji je od 1994. do 2000. godine obnašao funkciju načelnika Policijske uprave međimurske, prisjetio se tih dana s ponosom: “Ja kao načelnik imao samo zaslugu što sam im predložio da odu na natjecanje i pokažu što i kako mogu. U ono vrijeme domoljublja svima nam je to značilo jako puno. Bila su to tužna vremena kada smo tragali za nestalim policajcima, neke pokapali… Odlučili smo da krenemo dalje u jednu novu budućnost i tako smo otišli na ovo natjecanje.

Vladimir Vidović i Branko Sušec, koji su bili voditelji sportskih ekipa, također su se prisjetili tih vremena. Vidović je rekao: “Bilo je to vrijeme velike predanosti i zajedništva. Ponosni smo na postignuća koja smo ostvarili zajedno.” Sušec je dodao: “Ovo okupljanje nije samo prisjećanje na sportske uspjehe, već i na prijateljstva i sjećanja koja su trajna.”

Druženje je završilo uz smijeh, veselje i obilje lijepih uspomena. Ovaj događaj je još jednom potvrdio da su prijateljstva i zajedništvo stvoreni kroz sport neuništivi, te da i nakon toliko godina ostaju jednako snažni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije