noć knjige

FOTO Zanimljiva Noć knjige u Gradskoj knjižnici i čitaonici Mursko Središće

Manifestacija je započela čitaonicom organiziranom u suradnji s udrugom Serjojnske mame i bebe

Gradska knjižnica i čitaonica Mursko Središće sudjelovala je u manifestaciji Noć knjige koja se održava povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige.

– Ove smo godine cijeli tjedan obilježavali Noć knjige kvizovima znanja, igrama bez tehnologije, druženjima, razgovorima, pronalaženju informacija iz različitih izvora informacija u knjižnici, snalaženju u knjižnici u potragama za blagom te kroz radost čitanja otkrivali nove zanimljive sadržaje – kažu u Gradskoj knjižnici.

Manifestacija je započela čitaonicom organiziranom u suradnji s udrugom Serjojnske mame i bebe. Čitaonica je bila posvećena Danu planeta Zemlje. U narednim danima organizirani su grupni posjeti učenika trećih i četvrtog razreda Osnovne škole Mursko Središće s učiteljicama Zvjezdanom, Željkom i Dubravkom.

Knjižnicu su posjetila i djeca iz DV Pahuljica, a za neke od njih ovo je bio prvi susret s knjižnicom. Jedna posebna noć bila je rezervirana za dvanaest hrabrih, mladih članova knjižnice koji su prespavali u knjižnici pod budnim okom knjižničarki Ivane i Nataše te odgojiteljice Ivane, a Grad Mursko Središće osigurao je hranu i osvježenje.

Program Noći knjige (23. travnja) organiziran je u suradnji s Društvom Naša djeca Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije