KAMO NA FEŠTU?

GDJE SE SVE SLAVI PRVI MAJ? U našem rasporedu sigurno ćete naći idealnu destinaciju!

Sutra se obilježava Prvi maj, a ukoliko još niste sigurni kamo bi se uputili mi vam donosimo raspored svih događanja u Međimurju

Krenimo redom, od Čakovca gdje će, već tradicionalno, u jezeru podno Starog grada SDP dijeliti prvomajski grah.

U Prelogu će se povodom Prvog maja održati biciklijada koja kreće od 9 sati od crkve sv. Jakoba, da bi krajnje odredište bilo na popularnoj Marini gdje će se također dijeliti prvomajski grah uz popratni glazbeni program.

U Svetom Martinu na Muri, pak, kod Skelarske kuće, uz desnu obalu rijeke Mure priprema se druženje Svetomartinskih udruga s prijateljima uz kuhanje prvomajskog graha, festival cvijeća i sajam proizvoda lokalnih OPG-ova.

Prvi maj obilježit će se i u Goričanu i to zanimljivim i brojnim sadržajima, a za grahijadu najavljuju da će ove godine biti spektakularna.

Dok vas u Cirkovljanu u Sportskom parku Zdenci očekuje zanimljiv nogometni dvoboj između Brazila i Japana.

U Štrigovi pak vas očekuje budnica ranom zorom, da bi sve na kraju proteklo u ugodnom druženju uz prvomajski grah.

I u Podturnu će biti veselo od prijepodneva! Dođite u 12 sati kod Ribičke kućice na Muri i uživajte u ugodnom društvu i grahu!

Tko je u blizini Murskog Središća, svakako treba posjetiti prvomajsku veselicu uz zvukove tambure i mirisa finog graha! Fešta zagarantirana od jutarnjih sati.

Sutrašnji Praznik rada prigodno će se obilježiti i u Pribislavcu. Sve počinje od 10 sati na igralištu NK Poleta u Pribislavcu, a organizatori poručuju kako je za sve posjetitelje pripremljen besplatni grah, a očekuje vas i odlična zabava uz živu muziku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije