pridružite se

PRVOMAJSKA BICIKLIJADA Evo kojom rutom kreće tradicionalna preloška biciklijada

Prvi dan mjeseca svibnja, Praznik rada, donosi novo druženje ulicama Preloga uz Prvomajsku biciklijadu

Turistička zajednica Grada Preloga poziva na biciklijadu, koja će i ove godine proći ulicama mjesta s područja Preloga, a to su naravno: Prelog, Čehovec, Cirkovljan, Hemuševec, Draškovec, Čukovec, Oporovec i Otok. U odličnoj atmosferi i dobrom društvu, biciklom će svi sudionici proći blizu trideset kilometara. Pozivaju se svi ljudi dobre volje, a pogotovo obitelji s djecom, da se pridruže Prvomajskoj biciklijadi.

Biciklijada nije natjecateljskog karaktera i lijepa je prilika za pravo obiteljsko druženje. Prvomajska biciklijada Grada Preloga okuplja bicikliste rekreativce, ljubitelje vožnje, kao i obitelji s djecom. Start Prvomajske biciklijade je u centru Preloga u srijedu, 1. svibnja, točno u 9 sati ispred župne crkve sv. Jakoba, a cilj i druženje na prostoru Sportsko-rekreacijske zone Marina u Prelogu. Na cilju se za sve sudionike manifestacije sprema osvježenje i okrjepa, uz obavezni prvomajski grah te zabavni dio uz odličnu glazbu. Dođite i pridružite se, razgibajte se, razveselite, budite u dobrom društvu i na ovogodišnjoj Prvomajskoj biciklijadi Turističke zajednice Grada Preloga.

RUTA BICIKLIJADE: PRELOG – ČEHOVEC – DONJI KRALJEVEC – CIRKOVLJAN – DRAŠKOVEC – HEMUŠEVEC – LOVAČKI DOM DRAŠKOVEC (ODMORIŠTE) – ČUKOVEC – OPOROVEC – PRELOG – OTOK – MARINA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije