prijovićka u varaždinu

FOTO Treći koncert Aleksandre Prijović: Atmosfera u varaždinskoj Areni bila je fantastična

Ovo je treći put zaredom da je Aleksandra Prijović nastupila u varaždinskoj Areni, čime je potvrdila svoju veliku popularnost

Pjevačica Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih regionalnih zvijezda, oduševila je publiku svojim trećim koncertom zaredom u varaždinskoj Areni.

Koncert, koji je održan u nedjelju, 28. travnja 2024., privukao je tisuće obožavatelja koji su došli iz različitih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja. Atmosfera u Areni bila je fantastična, a Aleksandra je svojim izvođenjem hitova i energičnim nastupom držala publiku u transu tijekom čitavog koncerta.

Prijović je izvela svoje najveće hitove poput “Vrti mi se od tebe”, “Pij moje srce” i “Heroj”, te se pobrinula da svaki posjetitelj uživa u glazbenom spektaklu koji je priredila.

Njeni vokalni talent i scenski nastup naišli su na veliko odobravanje publike, što je dodatno potvrdilo njen status kao jedne od najtraženijih estradnih zvijezda.

Ovo je treći put zaredom da je Aleksandra Prijović nastupila u varaždinskoj Areni, čime je potvrdila svoju popularnost i ljubav koju joj publika pruža.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije