sajam cvijeća

VELIKA PONUDA CVIJEĆA Cijene su pristupačne, a susretljivi izlagači će vam rado pomoći savjetima i u odabiru!

Pregršt šarenog cvijeća, trajnica, sadnica, balkonskog cvijeća i svega čega god da se dosjetili možete naći na preloškom Sajmu cvijeća

Jučer je otvoren već 23. po redu, uz bogat program okupio je 42 izlagača koji svojom raznolikom ponudom oduševljavaju brojne posjetitelje.

Naša sugovornica, Marijana Vidović već redovno sudjeluje u Sajmu, a rekla nam je sljedeće: Imamo većinom biljke za vanjsko uređenje dvorišta, okućnica ili poslovnih prostora. Prodajemo i sezonsko cvijeće, trajnice, najviše se prodaje sezonsko cvijeće, kao i dosta povrća. – rekla nam je naša simpatična sugovornica, te dodala kako su cijene i više nego pristupačne.

Malo smo istražili cijene na Sajmu, te tako možete naći trajnice po 2 eura, viseće pelargonije za 8 eura, jagode za 6 eura, krasne teges od 0,60 centi i prkos za 0,80 centi, mali simpatični vrtić za 12 eura, šarenolisnu lorinceru za 5 eura, vajgelu za 8 eura, sadnicu borovice za 10 do 17 eura, tužne vrbe za 28 eura, lončanicu fuksije za 12 eura, sadnicu pelargonije za 2 eura, sadnicu fuksije po 2 eura, viseću koprivu za 1 euro, kao i san vitaliu. Lovrine suze su po 2 eura, dragoljub 3, a bidens po 1 euro.

Sadnice vinke možete naći po 1,50 eura, ukrasne koprive po 2 eura, kao i slatkog cosmosa. Cvijeće je uistinu prekrasno i sa Sajma sigurno nećete otići praznih ruku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije