u novom međimurju

KAJ BUMO JELI? Ivan Špicar iz Pušćina: Pijana srna, još pijaniji kokot…

Danas je na meniju pijana srna. Gulaš sam kuhao u tri litre vina, uopće nema vode - kaže Ivan

Umirovljenik Ivan Ivo Špicar iz Pušćina svima je znan kao vrsni kuhar. Od bograča do fiš-paprikaša, nema toga u čemu nije dobar. No ovaj puta okušao se u nečem novom i, naravno, opet pogodio.

– Danas je na meniju pijana srna. Gulaš sam kuhao u tri litre vina, uopće nema vode. Tako nešto sam probao u Dalmaciji pa sam odlučio i sam pokušati, s našim štrigovskim vinom – ispričao nam je.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije