nova ljubav

VRATIO SE KLEPETAN Nakon Malene, sada ga čeka Mlada, ali on svoju prvu ljubav nije zaboravio

Klepetan se vratio u svoju sjevernu ljetnu rezidenciju u Brodskom Varošu kod Slavonskog Broda

 Rodan, čija je ljubavna priča s rodom Malenom godinama svakoga proljeća budila emocije, sletio je prošle srijede u svoje novo gnijezdo koje mu je s prijateljima pripremio njegov dugogodišnji dobročinitelj i hranitelj Stjepan Vokić, piše Jutarnji list.

Ondje ga je već čekala Mlada, kako je Stjepan nazvao Klepetanovu novu ljubav, rodu koja je prošle zasjela na prijestolje koje je gotovo 20 godina držala Malena.

– Malena je uginula 2021. godine, a Klepo je prvu godinu žalovao, no već je sljedeće godine našao novu životnu družicu, Mladu, koju ja zovem Snajka. Prošle godine njihova je veza donijela tri mladunca, a vjerujem da će tako biti i ove godine. Mora nastaviti održavati svoju vrstu. Samo što smo mu morali napraviti novo gnijezdo, tu blizu, na raskrižju, jer ne želi ići na staro gdje je nastradao s Malenom – izvijestio nas je Stjepan o povratku Klepetana u Hrvatsku.

– Njegov je Šengen od Cape Towna do Brodskog Varoša – nasmijao se Stjepan, kojeg smo zatekli upravo dok je Klepi pripremao večeru.

– Sad će doći na večeru. Jede stalno svinjski but ili plećku, neće ništa drugo. Ribe nemam, pa se snalazim kako znam i umijem, kupujem na akcijama po trgovačkim centrima, a uvijek se nađu i dobri ljudi koji žele i mogu pomoći, pa kad mi netko nešto da, ja to sačuvam. Njihova su prehrana gliste i žabe, gdje nema masti. Jednom sam mu dao govedine, jer nisam imao svinjetine, a on je sve pobacao. Nije htio ništa uzeti – ispričao nam je bivši školski domar Stjepan.

Mlada je, inače, stigla 12 dana prije Klepetana, a Stjepan nam priča i kako je on netom po dolasku obišao mjesto gdje je Stjepan pokopao Malenu, čija je ljubavna veza s Klepetanom na svijet donijela 66 mladih roda.

– On je tu cijelu 2021. godinu bio ovdje, ona je bila kod mene u sobi 15 dana, ja sam je iznosio na livadu, a on je sjedio pokraj nje. Kad je uginula, zakopao sam je pod jednom kruškom i on svaki put kada se vrati, klepeće pred vratima dok ja ne izađem i onda hoda ispred mene prema toj kruški. Trebate to vidjeti – kazao je Stjepan, navodi Jutarnji list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije