ODGAJAJU GENERACIJE

MONIKA SARIĆ I JASMINA NOVAK Kolegicama iz Cvrčka ljubav prema djeci je pokretačka snaga!

Njihova zajednička priča započinje prije 4,5 godine kada su preuzele vođenje predškolske skupine 'Suncokreti'

Odgajateljice Monika Sarić iz Mačkovca i Jasmina Novak iz Krištanovca s ponosom dijele svoje bogato iskustvo i strast prema radu s djecom.

Monika, s preddiplomskim sveučilišnim studijem ranog i predškolskog odgoja, te 20-godišnjim iskustvom u privatnom vrtiću, sada već 6 godina uspješno djeluje u Dječjem vrtiću Cvrčak. S druge strane, Jasmina, s preddiplomskim stručnim studijem ranog i predškolskog odgoja, te 17 godina iskustva, od čega posljednjih 5 godina u istom vrtiću, također aktivno doprinosi odgoju i razvoju djece.

Njihova zajednička priča započinje prije 4,5 godine kada su preuzele vođenje predškolske skupine “Suncokreti”. Svjesne su da je posao odgojitelja izazovan, ali istovremeno i izuzetno kreativan i zadovoljavajući. Kroz svakodnevne izazove i nove situacije, ove stručnjakinje pokazuju da je ljubav prema djeci temeljna snaga koja ih pokreće.

Uz podršku jedna drugoj, Monika i Jasmina savladavaju svakodnevne izazove i pružaju najbolje odgojno-obrazovne uvjete djeci. Njihova suradnja nije samo poslovna, već i prijateljska, obilježena međusobnim razumijevanjem, podrškom i konstruktivnom kritikom.

Ovaj odgojiteljski dvojac pokazuje da se ljubavlju, predanošću i pravom podrškom sve može postići. Za Moniku i Jasminku, nebo je granica u njihovom zajedničkom putovanju kroz svijet odgoja i obrazovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije