Novi singl i spot Lucasa “Nakon ljubavi”

U ambijentu prekrasnog starog grada Dubovca, Lucas je promovirao novi singl i spot “Nakon ljubavi” koji je dio je humanitarnog projekta “Za novi stari grad Novigrad”, a  kojim se želi podići svijest javnosti za obnovu i pomoć starog grada Novigrada na Dobri kao zaštićenog kulturnog spomenika Republike Hrvatske.

Vrhunac projekta, svakako je bila promocija video spota Lucasove pjesme “Nakon ljubavi” koja je oduševila prisutne, kako pjevačkom i muzičkom izvedbom, tako i filmskom pričom koja ovoj pop-rock baladi daje dodatni pečat autorske prepoznatljivosti i uspješnosti.

“Nakon ljubavi” pjesma je ljubavne tematike čija je radnja smještena u srednji vijek, vrijeme kada je grad baštinila hrvatska plemićka obitelj Frankopani, te se time uklopila i istaknula historijsku i kulturnu baštinu Starog grada Novigrada na Dobri.


Veliki broj ljudi potrudio se napraviti pravu stvar, koja je svoj vrhunac dobila u vidu scenskog povratka u srednjovjekovno doba, vrijeme viteštva i ponosa, te premijernim prikazivanjem Lucasovog spota. Spot “Nakon ljubavi” je kvalitetan pop – rock muzički produkt kojim se namjerava promovirati stari grad Novigrad kao zaštićeno kulturno dobro Republike Hrvatske.

Ljubavna tematika pjesme upakirana je u moderan zvuk, a smještena u doba srednjeg vijeka, sigurno je nešto što vas neće ostaviti ravnodušnim.  Uskoro očekujemo i Lucasov novi album, koji će za bh. tržište izaći pod markicom Hayat Production.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije