NA GODIŠNJEM SKUPU

DOMAŠINEC Na skupštini podružnice umirovljenika članovima uručene zahvalnice

Članovi podružnice Domašinec Matice umirovljenika Međimurske županije održali su godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj se okupilo brojno članstvo, gosti, prijatelji i podupiratelji

Izvještaje o radu podružnice podnijeli su predsjednik podružnice Branko Mezga koji je ujedno najavio nadolazeće aktivnosti, potom tajnik Antun Tratnjak i predsjednica Nadzornog odbora Kata Vrzan.

Bila je to i prigoda da se dugogodišnjim članovima podružnice podijele zahvalnice. Za 30 godina članstva zahvalnice su dobili Ana Baranašić iz Domašinca i Antun Vrhar iz Turčišća, za 25 godina Ana Kocijan iz Domašinca te Ana Patafta i Marija Žvorc iz Turčišća.

Zahvalnice za 30 godina članstva dobili su Katarina Zorčec iz Dekanovca, Katarina Piščak iz Domašinca i Marija Pintar iz Turčišća.

Desetogodišnje članstvo u udruzi obilježili su Marija Zelenić, Ivan Zelenić, Marija Andrašec, Nikola Telebuh, Vera Kovač, Ivan Kovač, Mijo Strahija, Jadranka Bihar i Antun Tratnjak iz Domašinca, Katarina Halić i Dragutin Sanjković iz Turčišća.

Svim članovima, a posebno onima koji su dobili zahvalnice na predanom radu čestitao je načelnik Općine Mario Tomašek i dodao da mogu računati na daljnju potporu u radu. Prisutne je pozdravila
Nadica Lovrec predsjednica MUMŽ, Marijan Rusak predsjednik podružnice Kotoriba. Sve su članice povodom obilježavanja Dana žena dobile cvijeće, nakon čega je uslijedila zabava.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3594

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije