čakovec

ZANIMLJIVO GOSTOVANJE Boris Pogačnik, potpredsjednik za poslovni razvoj Infobipa gostuje na Međimurskom veleučilištu

Boris Pogačnik, potpredsjednik za poslovni razvoj Infobipa, prvog hrvatskog startupa čija je vrijednost premašila milijardu dolara, gostuje na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu u srijedu, 20. ožujka, u 11 sati

Predavanje pod nazivom „Izlazak na strana tržišta u IT sektoru“ održat će u Centru održivog razvoja MEV-a.

Infobip je osnovan 2006. godine i vode ga suosnivači, izvršni direktori Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić. Infobip je globalna platforma za komunikaciju u oblaku koja omogućuje tvrtkama da izgrade povezana iskustva tijekom svih faza putovanja korisnika. Putem jedne platforme, Infobipova rješenja za omnichannel angažman, identitet, korisničku autentifikaciju i kontakt-centar, pomažu tvrtkama i partnerima da prevladaju kompleksnost komunikacije s potrošačima te povećaju poslovanje i lojalnost.

S više od desetljeća iskustva u industriji, Infobip je proširio svoje djelovanje na više od 75 ureda diljem svijeta. Nudi tehnologiju izgrađenu na platformi s mogućnošću dosega više od sedam milijardi mobilnih uređaja na šest kontinenata povezanih s više od 9700 veza, od kojih je više od 800 izravnih veza s operatorima.

Boris Pogačnik pridružio se Infobipu u proljeće 2010. na poziciji VP Americas. Prve dvije godine fokusirao se na otvaranje tržišta Latinske Amerike, gdje je prepoznat potencijal i fokus tržišta na inovativnim proizvodima i pristupa klijentima. Nakon Latama, potrebe poduzeća mijenjale su se sukladno poslovnim prilikama pri čemu je gospodin Pogačnik preuzeo vodeću ulogu na tržištima Južne Afrike, Indije i Rusije. Od 2014. godine dio je Company Boarda koji iz Vodnjana i Zagreba upravlja sa 77 ureda i više od 10.000 aktivnih klijenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije