ZA OČEVE

KORISNE RADIONICE Tečaj ‘Super tata’ stigao i u Čakovec

Početak ciklusa radionica je u ožujku, a susreti se održavaju jednom tjedno

Želiš li i ti biti privrženiji tata, emocionalno povezaniji s djecom, brinuti o djeci ravnopravno s partnericom/partnerom?

Pitaš li se kako uskladiti svoj profesionalni život s očinskom ulogom i razvijati pozitivne odnose sa suprugom/partnericom i djetetom te pronaći vrijeme za sebe?

O tečaju

Tečaj SuperTata temelji se na međunarodno priznatoj i dobro prokušanoj metodologiji Programa T koji se provodi u više od 15 zemalja diljem svijeta.

Ciljevi tečaja SuperTata su:

• promicati pozitivno roditeljstvo i zdrav odnos očeva s djecom,
• poboljšati samopouzdanje i učinkovitost muškarca u brizi za dijete i razvoj djeteta,
• promicati rodnu ravnopravnost unutar roditeljskog para.

Želimo osnažiti tate da usklade svoj profesionalni život s očinskom ulogom i razviju pozitivne odnose sa suprugom/partnericom i djetetom te pronađu vrijeme za sebe. Voditelji, aktivnosti i diskusije potiču tate da preispituju svoje životne situacije i omogućavaju svakom sudioniku da razvije i uzme u obzir svoja konkretna rješenja.

Tečaj se sastoji od 5 jednosatnih radionica koje se provode s tatama (tate s iskustvom, novopečeni tate, budući tate) u grupi do 15 sudionika.

Nema predavanja i Powerpoint prezentacija! Iskusni voditelji koriste neformalne (individualne i grupne) metode učenja kako bi potaknuli diskusiju među tatama i samorefleksiju. Neće nedostajati korisnih stručnih savjeta i zanimljivih materijala. Radionice su besplatne za sve sudionike.

Prijave za tečaj zaprimaju se do 15.03.2024. putem e-maila: obiteljski@czss-ck.hr ili putem telefona 040/395-926; 040/379-233.

Radionice će se održati u prostorijama Obiteljskog centra, Područne službe Međimurske na adresi Ulica Matice hrvatske 1b, Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije