ČAKOVEČKI UMIROVLJENICI

KONAČNO DOBILI SVOJE PROSTORE Članice uređuju prostore kao djevojčice!

Za njih je ovo zaista velika stvar, jer će sada kvalitetno druženje provoditi u svojim prostorima

Udruga umirovljenika Grada Čakovca konačno je dočekala svoje prostore u parku kod trafostanice, a danas smo ih zatekli kako su se pošteno primili posla oko uređenje.

Predsjednica udruge, Franciska Ćetković, izrazila je zadovoljstvo zbog dobivenog prostora te istaknula kako su sada konačno dobili stabilnu lokaciju za provođenje svojih aktivnosti. Grad Čakovec ljubazno im je ustupio prostor u parku, smješten pored trafostanice.

– Zahvalni smo gradonačelnici Cividini što nam je omogućila dobivanje prostora nakon mnogo godina. Danas smo se okupili u novim prostorima od 60 kvadrata kako bi ih sredili za naše daljnje aktivnosti, izjavila je Ćetković.

Za njih je ovo zaista velika stvar, jer će sada kvalitetno druženje provoditi u svojim prostorima. Pored toga, blizu su dječjeg igrališta, a razmišljaju i o postavljanju nekoliko klupa kako bi osigurali udobnost svojim članovima kako unutar prostorija, tako i na otvorenom prostoru.

Zatekli smo ih kako marljivo uređuju prostorije, kako bi se u njima osjećali ugodno. Svaka čast za naše marljive umirovljenike. Članice koje su se danas bez pol frke ‘hapile’ posla su Mirjana Žbulj, Marija Marciuš, Marija Sklepić, Marta Novak, Dragica Dokleja i Franciska Ćetković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije