VALENTINOVO U OREHOVICI

VIDEO I FOTO Ptice ljubavi pronašle svoje gnijezdo na novouređenom igralištu

Društvo naša djeca Općine Orehovica organiziralo je zanimljiv valentinovski događaj

U suradnji s Društvom naša djeca Općine Orehovica, ove godine je Valentinovo dobilo sasvim posebnu notu. Na novouređenom igralištu u Cesarskoj ulici, dogodilo se nevjerojatno događanje – ptice su se udale i ženile u Orehovici. Mališani, roditelji, ali i bake pokazali su kako je tradicija važna. A kako i ne bi bila kada je u pitanju ljubavna tematika.

Organizatori su obećali, a i ispunili da će ovaj događaj ostati u sjećanju svima koji su odlučili sudjelovati u ovom jedinstvenom doživljaju. Naravno, u centru pozornosti su bili najmlađi stanovnici Orehovice koji su detaljno slušali upute kako da pronađu ftičeke.

Novouređeno igralište u Cesarskoj ulici postalo je poprište “ptičjeg vjenčanja”. Organizatori su odlučili obogatiti tradicionalno Valentinovo na način koji je donio radost svim generacijama, posebno najmlađima.

Ova inicijativa bila je jedinstvena prilika za zajednicu da se okupi i zajedno proslavi ljubav i obitelj na nekonvencionalan način. Ptice su simbol slobode, ljubavi i zajedništva, a oni su odlučili da će se upravo Orehovica biti dio ovog događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije