PRESELJENJE

GRADSKO KOMUNALNO PODUZEĆE ČAKOM Blagajna uskoro na novoj lokaciji

Intenzivno se radi na uređenju prostora u Zrinsko Frankopanskoj ulici u Čakovcu a u koji seli blagajna Gradskog komunalnog poduzeća Čakom

Sa sadašnje adrese na kojoj još uvijek pružaju svoje usluge u ulici Kralja Tomislava ostati će još nekoliko mjeseci, do završetka radova, a preseljenje se planira u prvoj polovici godine.

-U prostoru koji se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici, GKP ČAKOM d.o.o. trenutačno se izvode radovi na uređenju i opremanju prostora. Očekujemo da će njihovo izvođenje biti gotovo kroz nekoliko mjeseci jer je potrebno izvesti niz različitih obrtničkih radova. Nakon preseljenja GKP ČAKOM d.o.o. će imati i dalje jednu blagajnu i to onu na novoj lokaciji u Zrinsko Frankopanskoj ulici. Osim promjene lokacije blagajne, GKP ČAKOM d.o.o. za sada ne planira druge promjene u pogledu radnog vremena blagajne ili organizacije rada, rekao nam je direktor Čakoma Ivan Perhoč.

Novi prostor je u vlasništvu te gradske tvrtke, površinom je veći od sadašnje blagajne u ulici Kralja Tomislava pa se preseljenjem blagajne na novu lokaciju očekuju primjereniji uvjeti rada i za zaposlenike i za korisnike njegovih usluga koji posjećuju blagajnu Čakoma radi plaćanja njegovih usluga i reguliranja parkiranja na području Grada Čakovca.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3588

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije