Umjetnici pomažu međimurskim policajcima

Policijska udruga IPA Međimurje nastavlja sa svojim aktivnostima kojima je cilj upoznati javnost o projektu podizanja spomen parka, IPA Centra međimurske policije u Gornjem Kuršancu, u spomen na poginule međimurske policajce, ali i kako bi prikupili donacije za pokrivanje troškova uređenja spomenutog prostora.

U subotu, 9. lipnja s početkom u 9 sati u prostoru caffe bara “Littera” u Čakovcu koji se nalazi u sklopu Centra za kulturu Čakovec, otvara se humanitarna likovna kolonija u organizaciji IPA Međimurje, međimurske Udruge za promicanje kulture i kreativnog izražavanja “VenoArt” i Turističke zajednice Grada Čakovca.

Likovna kolonija će trajati tijekom dana na prostoru parka Perivoj Zrinskih. Izrađene slike umjetnici će pokloniti policijskoj udruzi IPA Međimurje koja će krajem godine organizirati aukcijsku prodaju kako bi se prikupile donacije.

Svoj dolazak najavilo je više od 50-tak likovnih stvaratelja iz RH, dok ostali zainteresirani mogu prijaviti  svoj dolazak na e-mail: venoart@gmail.com ili mob. 098725475, Lidija Jurčec, zbog nabave potrebnog materijala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije