Cheerleadersice Livi superiorne u Ljubljani i Zadru

Cheerleadersice Livi superiorne u Ljubljani i Zadru

U organizaciji Hrvatskog navijačkog i pom pon plesnog saveza u nedjelju, 20. svibnja održano je 6. Prvenstvo Hrvatske u cheer i pom pon plesu. Zbog smanjenja troškova organizacije, prvenstvo je održano u Ljubljani zajedno sa Slovenskim državnim prvenstvom.

U predivnoj atmosferi punoj pozitivne energije i šarenila plesačice Cheerleadersice Livi dominirale su svojom sigurnošću. Natjecale su se u osam disciplina i u svih osam pobijedile. U mini kadetskoj konkurenciji Mini zvjezdice su osvojile 1. mjesto, u kadetskoj konkurenciji  Zvjezdice su osvojile 1. mjesto, u juniorskoj konkurenciji Livi juniorke su osvojile 1. mjesto i u seniorskoj konkurencji Livi seniorke su osvojile 1. mjesto.

U kadetskoj group stunt konkurenciji natjecala su se njihova dva group stunta koji su podijelili 1. mjesto sa istim brojem bodova, u juniorskoj group stunt kategoriji Livi Wizards nadmoćno su osvojili 1. mjesto, a u individual kategoriji Ana Frščić osvojila je 1. mjesto. 

Ovakvim rezultatima Cheerleadersice Livi i dalje ostaju aktualne prvakinje Hrvatske u cheerleadingu, te su se plasirale na Europsko prvenstvo koje će se održati 29. i 30. lipnja te 1. srpnja ove godine u talijanskom Riminiju.

Tjedan dana kasnije, u organzaciji Hrvatskog cheerleading saveza održan je Croatian open cheerleading & cheerdance championship Zadar 2012. Natjecanje je održano u zadarskoj Areni Krešimir Čosić na Višnjiku. Natjecalo se preko 500 natjecatelja iz Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Cheerleadersice Livi natjecale su se u osam disciplina i opet su pokazale svoju superiornost pobjedivši u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj cheer, te kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj group stunt kategoriji. Josip Merlak natjecao se u seniorskoj individual kategoriji i osvojio 1. mjesto, a Ana Friščić natjecala se u juniorskoj ndividual kategoriji i osvojila 2. mjesto.

Gledatelji i prisutni mediji bili su oduševljeni nastupom Cheerleadersica Livi, tako da su zamoljene da nastupaju dan kasnije u nedjelju na Paintball Zadar Open turniru. Na Paintball turniru, osim atraktivnog nastupa, Livice su se dobro zabavile i uživale u roštilju koji je poslije turnira organizirao domaćin. 

Pred njima su pripreme za Europsko prvenstvo i završetak ove uspješne plesne sezone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije