U akciji Katruže prikupljeno preko deset tisuća kuna

Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” u subotu, 19. svibnja 2012. godine organizirala je   tradicionalnu akciju prodaje katruža.

Prodajom katruža u Čakovcu je ostvaren prihod od 3.334,15 kuna i 12 EUR-a, u Prelogu je ostvaren prihod od 3.863 kune i 5 EUR-a, u Belici je prikupljeno 1.620,00 kuna, a u Murskom Središću 1.775,00 kuna. Ukupno je prikupljeno 10.592,15 i 17 EUR-a.

Organizatori zahvaljuju svima koju su poklonili katruže za prodaju, te svima koji su kupnjom  cvijeta donirali sredstva i na taj način svojom humanošću i dobrotom  pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

“Posebno zahvaljujemo aktivisticama i aktivistima udruge “Priločko srce” iz Preloga, Udruzi žena Belica, Društvu žena Mursko Središće , Društvu žena Peklenica , članicama i  članovi Kulturno-umjetničkog društva “Mačkovec” te učenici i djelatnici  OŠ “Vladimir Nazor” Pribislavec.  Zahvaljujemo i svima drugima  koji su na bilo koji način pomogli ovu akciju.”, rekli su iz Katruže.

Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” prošlog je tjedna održala svoju 114. sjednicu.  Dodijeljene su tri pomoći u iznosu od 8.000,00 kuna. Pomoći su dodijeljene podnositeljima zahtjeva – djeci iz Savske Vesi i Nedelišća za provođenje rehabilitacije terapijskog jahanja u iznosu od po 3.000,00 kuna i podnositelju zahtjeva, djetetu iz Preloga za provođenje rehabilitacije ABBA terapijom u iznosu od 2.000,00 kuna.

Zaklada će, zahvaljujući dobrim ljudima, i dalje pružati pomoć u liječenju onima kojima je ta pomoć potrebna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije