Miloradu Oršošu prva nagrada za nacrtani vatrogasni kombi

Tijekom travnja Državna uprava za zaštitu i spašavanje imala je raspisan Natječaj za izradu likovnih, literarnih i video/foto radova djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece s posebnim potrebama iz Republike Hrvatske za školsku godinu 2011./2012. na temu Katastrofa i snaga zaštite i spašavanja.

Natječaj je bio dio programa edukacije djece i mladih za sigurno postupanje i razvoj sigurnosne kulture, s ciljem razvijanja i promicanja svijesti kod djece o postojanju rizika od katastrofa. U mnoštvu pristiglih radova, polaznik predškolskog programa OŠ dr. Ivana Novaka Macinec, šestogodišnjak Milorad Oršoš za rad “Vatrogasni auto” dobio je prvu nagradu za najbolji likovni rad u kategoriji djece starije predškolske dobi.

Njemu, i drugim dobitnicima, nagrada je uručena 16. svibnja u Novinarskom domu u Zagrebu kamo je Milorad otputovao s ravnateljicom škole. Za svoj rad osvojio je bicikl. Ovim putem čestitamo sretnom dobitniku i njegovoj mentorici, odgajateljici Maji Vujnović.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije