NATJECANJE U KUHANJU GULAŠA

UDRUGA ‘MEĐIMURSKA GRUDA’ Iduće subote šesti Gulašfest u Dunjkovcu

Svi koji se žele natjecati i okušati u pripremi gulaša, i tako osvojiti novčanu nagradu za najbolji gulaš, mogu prijaviti svoju ekipu

Udruga za očuvanje kulturne baštine “Međimurska gruda” iz Dunjkovca poziva sve zainteresirane da im se pridruže u subotu, 27. kolovoza na 6. Gulašfestu – natjecanju u pripremi međimurskog gulaša.  

Događaj se održava na prostoru uz igralište NK Međimurec u Pretetincu od 11 sati kada počinje okupljanje ekipa, dok je početak kuhanja zakazan za 12 sati.

Svi koji se žele natjecati i okušati u pripremi gulaša, i tako osvojiti novčanu nagradu za najbolji gulaš, mogu prijaviti svoju ekipu koja mora biti sačinjena od dva člana – kuhara i pomagača. Prijave se primaju do 20. kolovoza 2022. godine na brojeve telefona 098/241-061 ili 091/540-7273, ili na mail Udruge Međimurska gruda: medimurska.gruda@net.hr.

Svaka natjecateljska ekipa priprema gulaš od dvije vrste mesa, a sama treba pribaviti kotlić, plinsko kuhalo ili drva te potrebne začine. Organizatori su pak svakoj prijavljenoj ekipi osigurali bon u vrijednosti od 200,00 kn koji će se moći iskoristiti isključivo u mesnici Mihalić u Nedelišću za nabavku potrebnog mesa. Bonovi se moraju podići i realizirati u razdoblju od 21.8. do 26.8.2022. godine.

Dobro došli su svi, bilo da žele sudjelovati kao natjecateljska ekipa ili kao posjetitelj! Osim natjecanja i besplatne degustacije gulaša od 15 sati, sve posjetitelje očekuje i zabava uz glazbu uživo. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije