Čakovečke mažoretkinje uspješne u Cavtatu

Sa 16. državnog prvenstva mažoretkinja i 14. državnog prvenstva u twirlingu koja su održana u Cavtatu,  pomlađeni sastavi  Čakovečkih  mažoretkinja vratili su se kući s jednom zlatnom i pet brončanih medalji.

U kategoriji Accesories corps seniori, Exibition corp seniori, te Parade corps seniori broncom su se okitile Iva Prprović, Barbara Prprović, Maja Mikolaj, Helena Balaž , Ena Raonić, Ana-Marija Fodor, Antonija Jančec, Ema Sabolić, Anja Srnec, Leona Posavec i Tamara Srnec.

U kategoriji solo 1 i solo 2 štapa Iva Prprović osvojila je brončanu medalju, dok su u kategoriji duo twirl juniori Ena Raonić i Antonija Jančec osvojile zlatnu medalju. Tim rezultatom djevojke su ostvarile pravo nastupa na Europskom twirling prvenstvu iduće godine koje se održava u Nizozemskoj.   

Na državnom natjecanju nastupio je i najmlađi sastav Čakovečkih mažoretkinja koji je u velikoj konkurenciji zabilježio odličan rezultat. Kao najmlađa ekipa na terenu osvojile su deveto mjesto. Za najmlađi sastav nastupile su Ema Habjan, Lana Maraš, Elizabeta Tkalec, Klara Haman, Vanesa Belša, Anita Bulat, Klara Turk, Marina Pleh, Lea Ban, Kristina Škvorc i Dora Hranjec.

Za mlađi juniorski sastav, koji je u konkureciji od 21 tima zauzeo odlično osmo mjesto, nastupile su Iris Buhin, Lea Brgles, Nikolina Bajkovec, Karla i Klara Grašić, Lucija Krnjak, Laura Lovrenčić, Ena Mihalković, Elena Kropek, Dunja Đokić, Katja Vuković, Laura Novak i Kristina Frančić.

Svi ti rezultati temeljeni su na odličnom i mukotrpnom radu djevojčica i djevojaka uz puno odricanja slobodnog vremena, ali i njihove vrhunske tenerice seniorskog sastava Smiljane Nedeljko te trenerice najmlađeg sastava Ive Prprović .

Ovom prilikom Čakovečke mažoretkinje još jednom zahvaljuju Gradu Čakovcu, Turističkoj zajednici Međimurske županije, sponzorima – Općini Strahoninec, Duos usluge d.o.o., Quadro d.o.o. Križovec, Promming d.o.o. Čakovec, Auto-stop d.o.o. Čakovec, Petrić d.o.o., AP Jambrošić, roditeljima i ostalim vjernim pokroviteljima koji svojim dotacijama pomažu rad udruge.

Osim natjecateljskog dijela, Čakovečke mažoretkinje očekuju brojni nastupi i obaveze, pa će tako sa Gradskim puhačkim orkestrom nastupiti u Mađarskoj, slijedi nastup za Dan Grada te razne druge svečanosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije