Održane radionice za Udrugu tjelesnih invalida Međimurja

U petak, 27. travnja 2012. volonteri Udruge tjelesnih invalida Međimurja prisustvovali su radionicama na teme Zašto volontiram i Javne akcije u zajednici. Navedene radionice su donacija Edukacijskog centra Udruge Zora, a  edukatorica je bila Marina Kolar, izvršna direktorica Udruge Zora.

Na radionicima su osim volontera, sudjelovali i predstavnici Udruge kao i članica Udruge  Marijana Martinjak. Volonteri su se mogli upoznati sa zakonskim propisima iz područja volonterstva, koje su prednosti volontiranja, ali i izreći svoje viđenje uloge i aktivnosti u Udruzi.

Konkretnim vježbama osmislili su javnu akciju i program posjete članovima Udruge. Navedene aktivnosti će se i realizirati u skorašnje vrijeme, prema zamislima samih volontera.  

Kao što smo već izvještavali, Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt usmjeren poticanju volonterstva u lokalnoj zajednici.  Radi se o vrlo zvučnom nazivu projekta Veni, vidi, voluntarius fio/ Dođoh, vidjeh, postajem volonter!  kojeg je podržala Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije