TREĆI PUT

NOVA AVANTURA NA DVA KOTAČA Neumorni Dragutin Vadlja – Pozitiva sutra kreće put Dubrovnika!

Neumorni međimurski biciklist Dragutin Vadlja, poznatiji kao Pozitiva, svoju će pozitivnu energiju i ove godine na dva kotača povesti sve do Dubrovnika

Treću godinu zaredom Pozitiva kreće biciklom na 900 kilometara dugačak put. Sutra u 7:00 polazi iz Caffe bara Mibač u Domašincu, kao počasni član Biciklističkog kluba ‘Vandravci’, a u 9:00 službeni početak bit će obilježen ispred ureda Turističke zajednice Grada Čakovca koja je Dragecu ove godine najveća logistička podrška i sponzor. Prva postaja bit će mu već u Čakovcu, u redakcijama našeg eMedjimurja i lista Međimurje, koji će Pozitivu i ovaj put medijski pratiti u njegovoj avanturi u kojoj ga, odmahuje rukom, neće omesti niti najavljeni toplinski val.

Za sutra mu je u planu stići do Sesveta i tamo prespavati, pa nakon toga dalje prema Karlovcu i obali, s ciljem da obiđe Međugorje, nazoči svečanosti otvorenja Pelješkog mosta i naposljetku stigne u Dubrovnik.

Tamo bi ga na Stradunu trebao dočekati gradonačelnik Mato Franković kojem će uručiti pismo namjere o povezivanju koje mu putem glasnika iz Međimurja šalje Marjan Kardinar, župan slovenskog Dobrovnika kojeg je naš Pozitiva posjetio prije nekoliko dana.

Dragec nam je, vidno uzbuđen, danas iznio planove svojeg puta i puno pozdrava uputio svim našim čitateljima i pratiteljima uz neizbježnu poruku – samo pozitiva!

Evo kako je to izgledalo prethodnih godina: 

VIDEO I FOTO Energija Pozitiva je uspio! Biciklom je stigao iz Vukovara do Dubrovnika: ‘Tu sam zbog ljubavi i pozitive’

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije