JEDINSTVEN USPJEH IZ NAŠE REGIJE

PONOS ŽUPANIJSKE BOLNICE Kardiolog Mihajlo Kovačić u Nici predstavio drugo izdanje svoje stručne knjige

Drugo izdanje svoje stručne medicinske knjige 'CTO Toolbox' Mihajlo Kovačić, dr. med., predstavio je u Nici, na najvećem kongresu na svijetu za liječenje kroničnih totalnih okluzija na srčanim krvnim žilama

Voditelj Odjela intervencijske kardiologije Županijske bolnice Čakovec, Mihajlo Kovačić, dr. med., autor je stručne medicinske knjige “CTO Toolbox”, čije je drugo izdanje predstavio na prošlog tjedna održanom MLCTO Academy course, najvećem kongresu na svijetu za liječenje kroničnih totalnih okluzija (CTO) na srčanim krvnim žilama, u francuskoj Nici.

Dr. Kovačić pozvan je kao aktivni sudionik – Faculty, uz organizirani transport i podjelu 200 tiskanih primjeraka knjiga sudionicima te znanstvenom odboru kojeg čine najveći stručnjaci ovog područja medicine iz svih regija svijeta. Knjiga će uskoro biti besplatno dostupna kao PDF izdanje svim intervencijskim kardiolozima koji se bave ovim najkompleksnijim intervencijama na web stranicama MLCTO akademije i europskog CTO kluba.

Županijska bolnica Čakovec iznimno se ponosi s obzirom na to da se radi o jedinstvenom uspjehu iz naše regije.

– Do sada u našem okruženju nije bilo objave takve vrste stručne literature na najvišem nivou, a ne sumnjamo da je to tek prva u nizu uspješnih publikacija našeg dr. Mihajla Kovačića, istaknuli su na službenoj Facebook stranici Bolnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije