Općina Šenkovec: Humanitarni koncert za Zakladu Ana Rukavina

Općina Šenkovec organizira Humanitarni koncert Želim život za Zakladu Ana Rukavina te akciju upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Dana 16. svibnja 2012. u prostorima Općine Šenkovec (stara škola) će se održati akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u vremenu od 14 do 17 sati, a 18. svibnja 2012. godine održat će se humanitarni koncert  na nogometnom igralištu NK Šenkovec (Gorčica) gdje će između ostalih zabavljati i Psihomodo pop te međimurski October light.

Cijena ulaznice je samo 30 kuna.

Ovim putem Vas molim da se pridružite našem djelovanju te potpomognete navedene akcije donacijskim sredstvima.

Sva uplaćena sredstva će biti proslijeđena Zakladi Ana Rukavina koja će onda svojim nesebičnim djelovanjem kao i do sada pomagati onima u potrebi. Sredstva možete uplatiti na poseban žiro račun, otvoren sukladno Zakonu o humanitarni akcijama, 2392007-1500050105.

Ukoliko imate dodatnih pitanja molim Vas obratite se na broj 099 578 69 27, ili na email opcina.senkovec@gmail.com te će Vam dati sve potrebne informacije i podatke.

O cijeloj akciji može pročitat i na Facebook profilima na sljedećim linkovima:

>>> Koncert Psihomodo pop

>>> Zaklada Ana Rukavina

POMOGNIMO JANU JER ON NAS SVE TREBA, I ZNANE I NEZNANE…

Puno se novosti događa u organizaciji akcije za Zakladu Ana Rukavina u Šenkovcu. Međimurje je prepuno dobrih ljudi, voljnih pomoći u svakom trenutku, bezrezervno. I to je ono što nam je dalo prvotno volju da pokrenemo ono što danas se čini da će biti prekrasan događaj u Međimurju. Ali bitno je naglasiti i za Međimurce iznimno važan.

Naime, kada smo pokrenuli sva događanja, nismo niti znali da baš u našem susjedstvu imamo djecu kojoj ova akcija može direktno pomoći. Vodili smo se idejom da napravimo nešto dobro, za nekoga, negdje. I svi smo nekako mislili da se sve to događa negdje drugdje, u Zagrebu, Dalmaciji, Slavoniji… Ali i nije baš tako, a to znaju najbolje roditelji, na žalost, bolesne dječice.

Kada se vijest proširila o organizaciji akcije, kao i koncerta, počeli su se javljati ljudi koji daju podršku, ali i oni koji su rekli da danas imamo djecu koja trebaju našu pomoć. Između ostalih nazvao je i gdin Vibović Emil iz Udruge odboljelih od leukemije i limfoma iz Čakovca koji nas je upozorio da postoji i jedan dječak, s nepune 4 godine života koji već 2 mjeseca živi u KBC-u Rebro, Zagreb, zajedno sa svojom majkom koja je uz njega 24 sata dnevno.

Riječ je o dječaku imenom Jan Balent iz Čukovca kojem je pomoć nužno potrebna i za kojega smo odlučili zajedno dignuti glas i pozvati sve ljude dobre volje da pomognu jer u svima nama je potencijalni lijek za njega. A on svojom apsolutnom nevinošću zaslužuje našu maksimalnu angažiranost. Zato pozivamo i Čukovec i Prelog i donje Međimurje, kao i cijelo Međimurje, dođite i priključite se akciji. Pomognite Janu jer on nas sve treba, i znane i neznane.

Kome će sutra pomoć biti potrebna? Zna li itko to od nas?

Zato, molimo Vas sve, pomognite… Poručuju iz Općine Šankovec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije