U Kotoribi održan Mažoret show

Mažoretkinje Kotoribe u nedjelju, 22. travnja organizirale su sedmi po redu Mažoret show. Ova tradicionalna manifestacija održana je u školskoj dvorani u Kotoribi, a u ljepotama plesa i pokreta uživao je veliki broj posjetitelja.

U programu su se s različitim i zanimljivim koreografijama predstavili mažoret timovi iz Nedelišća, Donjeg Mihaljevca, Donjeg Kraljevca, Domašinca, Murskog Središća i dakako Kotoribe. Ema Zadravec iz Kotoribe imala je prvi solo nastup, a gosti su bili supertalenti OŠ Kotoriba – plesna skupina Breaking bead.

Show je otvorio općinski načelnik Ljubomir Grgec, a zahvalnice za sudjelovanje svi mažoret sastavi primili su iz ruke predsjednice Tatjane Hunjadi. Podijeljene su zahvalnice članicama Mažoretkinja Kotoribe.

Za desetogodišnji rad iste su primile Jelena Vojvoda, Marta Vojvoda, Gabrijela Sabol, Anamarija Žinić i Ela Valpatić, dok su za petogodišnje članstvo zahvalnice uručene Marti Matulin, Ivi Virgej, Moniki Mikulan i Josipi Nestić. Na ulazu u dvoranu prikupljao se dobrovoljni prilog koji će se usmjeriti za daljnje aktivnosti udurge. Mažoret događaj vodio je Alen Fuš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije