POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE

VIDEO Zlatko Nedeljko Pepsi s Alenom Horvatom Zibeom snimio pjesmu i spot ‘Pustite me da živim’

Ovaj puta radi se o suradnji s vokalnim velemajstorom Alenom Horvatom Zibeom. Pepsi je autor stihova, glazbe i aranžmana

Na Miklasko-murskoj magistrali nastala nova pjesma. Poslije pjesama ‘Međimurja tak mi fališ’, ‘Jes mala’, ‘Jedan od nas’, ‘Šef nas hroni’, ‘Jedan od nas’, ‘Sjedim u snijegu’, ‘Gita’, ‘Znam da ti si ta…’ Zlatko Pepsi Nedeljko plovi dalje kroz svoj glazbeni izričaj.

Nedavno je snimio pjesmu i spot ‘Pustite me da živim’. Ovaj puta radi se o suradnji s vokalnim velemajstorom Alenom Horvatom Zibeom. Pepsi je autor stihova, glazbe i aranžmana.

Pjesma govori o besmrtnosti ljubavi, snovima o kojim sanjamo, ljepoti i mladosti koja nestaje, o našim unutarnjim borbama bez pobjednika. Uz Pepsija, svirali, pjevali i glumili su Alen Horvat Zibe, Marinko Hodić, Marije Elena Hodić, Matijas Brdar, Tomica Hainž.

Pjesma je snimljena u Studiu Ivana Mikulića u Belici, dok je spot sniman u Miklavcu uz neponovljive kadrove rijeke Mure gdje je pjesma i nastala. Spot je snimao i montirao Žan Novosel, dok je scenarij i režiju odradio Pepsi kao autor cijelog projekta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije