Za koncert Dragojevića i Rončevića u prodaju puštene dodatne ulaznice

Za koncert Olivera Dragojevića i Harija Rončevića u Varaždinu u prodaju puštene dodatne ulaznice – za tribinu plus i VIP tribinu.

Prije samo nekoliko dana objavili smo informaciju kako su karte za veliki, zajednički koncert Olivera Dragojevića i Hari Rončevića, 5. svibnja u varaždinskoj Areni, krenule u prodaju. A sada vam javljamo kako isti taj dvojac, po dosadašnjim saznanjima ruši sve granice prodaje.

Da, točno to! Obožavatelji su pokazali veliki interes za ovaj koncert, najavljen, kao jedan od najromantičnijih koncerata. Nakon unaprijed rasprodanog riječkog koncerta za Valentinovo, Oliver i Hari jedva čekaju dolazak u varaždinsku Arenu, pred publiku koja je
već nekoliko puta pokazala da želi i voli ugostiti dobru pjesmu.

Nemojte reći da Vas nismo upozorili na vrijeme i nemojte dopustiti drugima da Vam uzmu kartu ispred nosa, jer budite uvjereni, kasnije će se sigurno pričati o ovoj glazbenoj poslastici…

Organizatori su u prodaju pustili i dodatne ulaznice za tribinu plus (tribina nasuprot bine) koje koštaju 100,00 kn i za VIP tribinu (ulaznica uključuje i parkirno mjesto) po cijeni od 150,00 kn.

Ulaznice za tribinu plus mogu se kupiti u sustavu Eventima te u trgovinama Branka i Time out-u ( Varaždin) te u Caffe baru Arcus i na Radiju 1 (Čakovec). Ulaznice za VIP tribinu mogu se kupiti u sustavu Eventima. U sustavu Eventima mogu se kupiti i ulaznice za tribinu po cijeni od 90 kuna te parter po cijeni od 80 kuna. Popis prodajnih mjesta je sljedeći:

Varaždin – Trgovine Branka i Time out
Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Prestige
Ludbreg – Caffe bar Jura
Prelog – Pizzeria Rosa
Mursko Središće – Caffe bar Alaya
Palovec – Domino bar

Izvršni producent  koncerta je Tipo marketing.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije