Zaklada policijske solidarnosti poklanja knjige

Predstavnici Zaklade policijske solidarnosti, predvođeni upraviteljem Zaklade, Dubravkom Novakom, tajnicom Zaklade Helenom Biočić i načelnikom Policijske uprave međimurske Ivanom Sokačem u sklopu projekta “Knjigama do osmijeha“, 2. travnja 2012. u Županijskoj bolnici Čakovec na Odjelu pedijatrije u 12.00 sati te u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec u 12.30 sati darivat će male pacijente i korisnike Centra knjigama i slikovnicama.

Zaklada je veći dio doniranih knjiga poklonila djeci zaposlenika MUP-a, a posebno onih lošijeg imovinskog statusa u svim policijskim upravama. Uz podjelu većeg dijela literature djeci zaposlenika MUP-a, dio knjiga poklanja se civilnim institucijama, prvenstveno ustanovama za smještaj djece s posebnim potrebama, dječjim odjelima u bolnicama, vrtićima i školama na području svih policijskih uprava.

Na ovaj način zaklada širi humanitarno djelovanje te promovira kulturu čitanja kod naših najmlađih, a ujedno želi uljepšati boravak djece u ustanovama u kojima borave. Predstavnici Zaklade će djeci u čakovečkoj bolnici podijeliti 50-tak, a djeci u Centru 100-tinjak knjiga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije