Tribine su otvorenog tipa

POZIV Studenti 3. godine MEV-a organiziraju tribine s najvećim međimurskim sportskim legendama

Međimurska županija je proglašena Europskom regijom sporta 2022. godine, a povodom toga organiziraju se različita događanja, između ostalog i tribine koje vode studenti 3. godine preddiplomskog studija Menadžmenta turizma i sporta, smjer Sport na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

Tribine se održavaju u organizaciji Međimurskog veleučilišta u Čakovcu,  Zajednice sportskih udruga grada Čakovca i Međimurske županije. Tribine ugošćuju legende međimurskog sporta na kojima gosti odgovaraju na zanimljiva pitanja studenata i publike i pričaju svoja sportska iskustva. 

Tribine su otvorenog tipa, a održavaju se na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i prenose uživo na Facebook stranici MEV-a. Posjetitelji također imaju priliku ući u interakciju s gostima i postavljati pitanja.

Treća tribina održat će se u srijedu 15. prosinca 2021. godine u 19.00 sati u velikoj dvorani Centra za održivi razvoj MEV-a. Treća gošća će biti Sandra Paović, hrvatska stolnotenisačica i paraolimpijka. Sandra svojom životnom pričom oduševljava mnoge, a teške životne situacije nisu ju obeshrabrile da nastavi svoju sportsku karijeru. Na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine je osvojila zlato, a na Europskim prvenstvima broncu i srebro. Nažalost, danas Sandra više nije u profesionalnim vodama, ali se zbog svega što je proživjela bavi motivacijskim govorništvom.

Sandra će tako studentima i posjetiteljima između ostalog otkriti svoja stajališta vezana za odnos prema sportašima u Hrvatskoj i načine na koje se nosi sa stresom i ulogama trenera u takvim situacijama. Prisjetit će se kako joj je bilo na Europskom prvenstvu i kako su tekle pripreme za Olimpijske igre u Pekingu. Otkrit će također tko je najzaslužniji za njen uspjeh i tko joj je idol u sportu i životu te kako se vratila sportskom životu nakon prometne nesreće.

Dr.sc. Andrijana Kos Kavran jedna od mentorica studenata u organizaciji tribina “Međimurske sportske legende” dodaje: “Studentice i studenti su u dosadašnjim tribinama pokazali velik entuzijazam i dokazali svoje vještine u organizaciji i promociji ovakvog događaja. Ne sumnjam da će i treća tribina također biti na visokom nivou organizacije, zanimljiva i inspirativna za sve posjetitelje.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije