LIST MEĐIMURJE DARUJE ČITATELJE

ŽELJKO BOGDANIĆ, STRAHONINEC ‘Kad žena kaže da moram u šoping…’

Željko Bogdanić - Ekac iz Strahoninca vjerni je čitatelj lista Međimurje. A kad ga idući put, obično ponedjeljkom, supruga Zdravka pošalje u kupovinu, imat će kvalitetnu platnenu torbu s logom lista Međimurje i eMeđimurja

– Kod nas se Međimurje čita od nekad, svi zajedno s djecom Marinom, Niškom i Zarom posebno pratimo sport. Naravno, zanima nas i sve što se događa u našem kraju, u Strahonincu i okolici – ispričao nam je vjerni pratitelj utakmica NK Strahoninca.

Željko Bogdanić je ugostitelj, naslijedio je posao od danas pokojnog oca Šime Bogdanića; riječ je o obiteljskoj tradiciji dugoj 36 godina. Šime Bogdanić bio je Dalmatinac kojega su putevi sudbine doveli u Strahoninec, gdje je zasnovao obitelj s gospođom Darinkom.

– Tata je bio podrijetlom iz Biograda pa je tu, naravno, i ljubav prema moru. Osim ugostiteljstvu naučio me spravljati ribu na gradele pa je tako i ja rado spravljam nedjeljom. Uvijek su se tu slagale i lignje i papaline – priča nam Željko Bogdanić.

A iznad svega, dobro znaju svi koji ga poznaju, naslijedio je ljubav prema Hajduku koju je i on sam prenio na sinove Marina i Nikšu.

Ugostiteljstvo nije lagan posao, Bogdanić je sam svoj majstor, ali ne jauče već gleda na vedriju stranu života. Zasluženo ljetovanje s obitelji će uglavnom provesti u Dalmaciji, po mogućnosti uz zajednički odlazak na utakmicu u Splitu. Hajduk živi vječno! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije