Dobitnik sedmice iz Preloga: “Bog nam je pomogao u jako teškoj situaciji”

Dobitnik sedmice od dva milijuna iz Preloga podigao dobitak

“U financijskim smo problemima i ovaj dobitak je dar s neba. Još sam u šoku i ne vjerujem” kazao nam je dobitnik sedmice iz Preloga koji je na jednostavnom listiću za 20 kuna osvojio 2.000.000 kuna. Treći hrvatski milijunaš u samo mjesec dana podigao je svoj dobitak, a listić je uplatio na kiosku u petak, 9. ožujka, dan prije izvlačenja i to s brojevima davno izgubljenog listića.

“Igram od kad znam za sebe i uglavnom imam neke svoje brojeve. Čisteći kuću našao sam brojeve stare barem 10 godina i odlučio ih odigrati. Prva kombinacija donijela je dobitak. Sutradan sam na ulici čuo da je dobitnik iz Preloga i počeo se nadati”, ispričao je dobitnik.

S obitelji je na teletekstu tek navečer provjerio brojeve i to nekoliko puta prije nego su postali svjesni dobitka.

“Bilo je suza, smijeha, nevjerice… ma svega. Složna smo i skromna obitelj, ali bili smo opterećeni kreditima i zadnje vrijeme bez stabilnih primanja. Novac će nam omogućiti da živimo bez tog tereta, ali ništa se značajno neće promijeniti u našoj svakodnevici. Odmah smo se složili da dio novca uplatimo u humanitarne svrhe i već znamo kojoj ustanovi će ići”, kaže dobitnik s osmijehom na licu.

Do sada nije imao veće dobitke, tek četvorke svakih nekoliko kola, a za razliku od većine dobitnika nije se, kaže, nikada nadao najvećem dobitku već tek 5 ili 6 pogođenih brojeva.

“Mislim da nam je Bog pomogao”, poručuje skromni dobitnik.

Dobitna kombinacija u 20. kolu koja je donijela Jackpot u Međimurje je 1, 3, 5, 8, 24, 30 i 39, a slovo za supersedmicu nije prekrižio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije