Čukovečke Udruga mladih organizira ČUM fest! 2012.

“ČUM fest!” je koncipiran kao festival kulturno-glazbene promocije alternativnih glazbenih pravaca čime se mladima pruža kvalitetan i zanimljiv sadržaj.

“Nakon uspješnog prvog izdanja ČUM festa s ponosom najavljujemo nastavak te garantiramo odličnu zabavu, još orginalnije bandove i slobodniju atmosferu. Glazbeni program drugog izdanja festivala održati će se u subotu, 7. srpnja 2012. godine iza tzv. Zadružnog doma u Čukovcu. Ovogodišnji glazbeni program odvijati će se na open-air pozornici s velikim izborom kvalitetnih domaćih izvođača te ostalog raznovrsnog sadržaja.”, kažu u Udruzi.

ČUM fest je u organizaciji Čukovečke Udruge mladih koja uz svoje entuzijastične planove iza sebe ostavlja odlično ostvarene rezultate. Na prošlogodišnjem ČUM festu nastupilo je pet bendova: VILIBALD KOVAČ & BAND, FingerTrick band, Red Dwarf, The Strangers i Plan B;  festival je privukao više od 350 posjetitelja iz šire okolice. Ove godine slijedi nastavak te se nadamo još zabavnijem, još orginalnijem i još posjećenijem ČUM festu!

Pratite ih na Facebook stranici gdje će uskoro biti više informacija o programu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije