Održana sjednica Savjeta mladih grada Preloga

Savjet mladih Grada Preloga održao je 17. ožujka 2012. godine svoju 2. sjednicu s dvije točke dnevnog reda, javlja Prelog.hr.

Najvažnija točka bila je donošenje Programa rada za 2012. godinu. Uz to se raspravljalo i o mogućnosti i potrebi suradnje sa drugim Savjetima mladih na području županije, Hrvatske te potencijalnoj međunarodnoj suradnji sa sličnim tijelima.

Sjednicom je predsjedao predsjednik Savjeta Marko Đurić, a od ostalih članova bili su prisutni Sanela Horvatić, Matija Budiša, Damir Mužanić te Filip Varga. Savjet mladih Grada Preloga je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Preloga koje je osnovano sa ciljem uključivanja mladih u javni život Grada Preloga.

Na temelju članka 16. Zakona o savjetima mladih i Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Preloga, Savjet mladih Grada Preloga donio je i Gradskom vijeću upućuje na odobravanje bogat i opšran Program rada Savjeta mladih za 2012. godinu.

Program rada za 2012. godinu temelji se na Nacionalnom programu za mlade od 2009. – 2013. godine kojeg je donijela Vlada, odnosno Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Savjet mladih poziva sve udruge mladih i za mlade na području Grada Preloga da se upoznaju sa radom Savjeta te im se obrate s pitanjima i idejama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije