Mažoretkinje Nedelišća proslavile 12. rođendan

Na svojoj tradicionalnoj godišnjoj priredbi Mažoretkinje Nedelišća proslavile su dvanaest godina djelovanja. Tom su prilikom u dvorani Aton u Nedelišću predstavile svoj rad, plesne korake i dobro uvježban rad sa štapovima.

Nastupile su članice dječjeg sastava Mažoretkinja Nedelišća koje treniraju tek nepuna tri mjeseca s mladim trenericama Blankom Šipek i Kristinom Bacinger, mlađe kadetkinje koje vodi mlada trenerica Ivana Hajdinjak te najbrojniji sastav starijih kadetkinja koje su tom prilikom predstavile svoje nove odore i po prvi puta zaplesale novu koreografiju trenerice Vedrane Horvat. Seniorke su se pokazale kao najiskusnije i najatraktivnije, a seniorski duo Ivane i Tihane Hajdinjak otplesao je svoju koreografiju s europskog prvenstva.

Od gostiju, svoje umijeće plesa i vrtnje štapa pokazale su mažoret sastavi iz Varaždina, Čakovca, Kotoribe, Murskog Središća i Svetog Martina na Muri te mlade navijačice Plesnog centra LIVI. Posebne gošće bile su cure koje su otplesale atraktivnu koreografiju zumbe pod vodstvom Saše Borko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije