Održana godišnja skupština DVD-a Sveti Križ

Održana godišnja skupština DVD-a Sveti Križ

U subotu, 10. ožujka redovnu godišnju skupštinu održali su članovi DVD-a Sveti Križ. To je društvo koje sa svojim skromnim financijskim sredstvima puno radi s mladim članovima, a oni im zauzvrat postižu dobre rezultate.

 

 
Ovo društvo je u 2011. godini nastavilo kontinuirano dobro raditi i nizati uspjehe na raznim poljima vatrogasne djelatnosti. Lani su imali nekoliko manjih intervencija poput gašenja požara dimnjaka, trave i raslinja. Prema izvješću predsjednice društva Jadranke Sermek obuku za zvanje vatrogasac, vatrogasac I. klase i dočasnik završilo je 13 članova, a nastavak školovanja krenuo je ove godine. 

 

 
U svibnju povodom Mjeseca zaštite od požara imali su nekoliko aktivnosti i preventive akcije, a sve u cilju da približe svoj rad mještanima i osiguraju miran san. Na natjecateljskom polju, uz malo vise sportske sreće i više angažmana samih natjecatelja, bili bi i više nego zadovoljni, ali ističu da su zadovoljni rezultatima. Ukupno su sudjelovali sa pet ekipa na 18 natjecanja. 

 

 
Među planovima za ovu godinu, kada društvo slavi 75. godišnjicu postojanja, najveći im je želja useliti u nove prostore društva. Na vatrogasnom skupu za novog zapovjednika društva izabran je 22-godišnji Aleksandar Horvat, a Skupštinu su pozdravili mnogi ugledni gosti i prijatelji DVD-a Sveti Križ.

Svakako treba izdvojiti posjet i pohvale predsjednika VZMŽ Zlatka Orsaga koji je ujedno članovima podijelio priznanja i druge zaslužene nagrade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije