Prijave u tijeku

TIC MEĐIMURJE Uskoro informativna radionica za korištenje besplatnih uredskih alata u poslovanju

Informativnu radionicu organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja

Želite li saznati kako stvoriti, podijeliti i urediti PDF dokumente? Koji su najbolji besplatni alati za grafički dizajn? Kako pristupiti webinaru i sastanku putem ZOOM-a i drugih sličnih videokonferencijskih alata? 

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na informativnoj radionici u organizaciji TICM-a pod nazivom: KORIŠTENJE BESPLATNIH UREDSKIH ALATA U POSLOVANJU koja će se održati u četvrtak, 30. rujna 2021. godine, od 9 do 13 sati, u informatičkoj učionici zgrade TICM3, na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec.

U okviru ove radionice, polaznici će dobiti korisne informacije i savjete o alatima koji mogu značajno olakšati administrativni dio poslovanja. Posebna pažnja obratit će se na predstavljanje Google docs i Google disk alata te informiranje polaznika o njihovim prednostima i mogućnostima u odnosu na slične alate. Također, bit će predstavljeni i besplatni alat za pretvaranje i manipulaciju PDF dokumenata ILovePDF te aplikacije za videokonferencije (ZoomMeet). Posljednji dio radionice bit će posvećen izradi atraktivnih pozivnica i letaka pomoću besplatnog alata Canva za grafički dizajn.

PROGRAM INFORMATIVNE RADIONICE

PRIJAVA:
Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca. Poželjno je da polaznici posjeduju osnovna znanja rada na računalu i imaju Gmail račun jer u protivnom neće moći aktivno sudjelovati u izvođenju vježbi vezanih uz Google drive i docs.

PREDAVAČ:
Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. U sklopu projekta Istakni se osvoji posao 2 održava radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti kod nezaposlenih osoba. Vodi radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine.

Informativnu radionicu organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije