Županijsko natjecanje iz povijesti za osnovne i srednje škole

Osnovne škole

Osnovna škola Ivanovec bila je domaćin županijskog natjecanja iz povijesti za osnovne škole koje se održalo 7. ožujka. Natjecala su se 42 učenika 7. i 8. razreda. Članovi županijskog povjerenstva bili su Snježana Odak Hrkač – predsjednica, Sanja Drakulić, Sanja Špiranec, Višnja Matotek i Mario Šestak.

Među učenicima sedmih razreda najbolji rezultat postigao je Goran Posavec iz OŠ Nedelišće, mentor mu je učiteljica Sanja Špiranec, a osmih razreda najbolji rezultat postigao je Jurica Kovač iz OŠ Petar Zrinski Šenkovec, mentor mu je učitelj Miljenko Hajdarović.

>>> Rezultati 7. razred

>>> Rezultati 8. razred

Srednje škole

U Srednjoj školi Čakovec  održano je Županijsko natjecanje iz povijesti učenika srednjih škola. Na natjecanju je sudjelovalo 14 učenika, a njihov je rad ocjenjivalo Županijsko povjerenstvo u sastavu Verica Mutvar, prof. (predsjednica), Kristina Vinković, prof., Renata Turk, prof., Mladen Tota, prof, Marko Damiš, prof. (članovi).

Prva mjesta osvojili su: u prvom razredu Julija Jančec iz Srednje škole Čakovec, u drugom razredu Marta Janković iz Gimnazije Čakovec, u trećem Ivona Ferlin iz Gimnazije Čakovec, a u četvrtom Dora Tot iz Gimnazije Čakovec.

>>> Rezultati 1. razred

>>> Rezultati 2. razred

>>> Rezultati 3. razred

>>> Rezultati 4. razred

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije