Udruga Zora: Raspisan natječaj podrške lokalnoj zajednici

Udruga Zora: Raspisan natječaj podrške lokalnoj zajednici

Edukacijski centar Udruge Zora druge godine za redom raspisao je javni natječaj za besplatno održavanje edukativnih aktivnosti (radionica, predavanje) za neprofitne organizacije (udruge, ustanove, institucije) s područja Međimurske županije.

Aktivnosti za koje se provodi natječaj su  interaktivna radionica u trajanju od najviše 4 sata i  predavanje/prezentacija u sklopu slijedećih tema: ljudska prava, ženska prava, osnaživanje žena, nasilje u vezama, nasilje u obitelji, uvod u spolno reproduktivno zdravlje (spolno prenosive infekcije/bolesti, vršnjački pritisak), nenasilna komunikacija, suradnja i timski rad, osnove knjigovodstva neprofitnih organizacija, menadžment volontera (za organizatore volontiranja), ja volonter/ka (za potencijalne volontere), rad s medijima, organizacija kampanja i akcija.

Ukoliko se želite prijaviti na natječaj, pošaljite svoje podatke s naznakom koju aktivnost bi željeli organizirati za svoje članove/korisnike te motivacijsko pismo (za koga vam je i zbog čega potrebno izvođenje ove aktivnosti.)

Prijave možete poslati na zora@udrugazora.hr ili poštom na Udruga Zora, A. Schultessa 19, ured 67 i 68, 40000 Čakovec do 16. ožujka 2012. godine. Prednost će imati udruge/institucije koje još nisu provodile ovakve aktivnosti, dobivena aktivnost moći će se iskoristiti do 1.11.2012.

Udruge/institucije koje će dobiti besplatno izvođenje aktivnosti na natječaju odgovorne su za organizaciju aktivnosti te sve ostale troškove (materijali za radionicu, refreshment i sl). Udruga Zora osigurava samo trenericu/predavačicu koja priprema i izvodi aktivnost.

Udruga Zora je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti i prava manjina kao i edukaciji te podizanju svijesti o problemima od općeg društvenog interesa, nenasilju, zdravlju i cjeloživotnoj i ne-institucionalnoj edukaciji. Udruga djeluje od 2003. godine u Međimurskoj županiji, međutim uključuje se u relevantne nacionalne kampanje koje se strateški uklapaju u njeno djelovanje.

U sklopu udruge djeluje Edukacijski centar o kojem više možete saznati klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije