Ivan Borović predsjednik Kluba mladih “Pustakovčan”

Ivan Borović predsjednik Kluba mladih “Pustakovčan”

U subotu, 3. ožujka održana je 4. godišnja skupština Kluba mladih “Pustakovčan”. Klub je osnovan 28. prosinca 2007. godine te danas okuplja 38 aktivnih i jednog počasnog člana. Uz mlade Donjeg Pustakovca, u rad je uključena i nekolicina prijatelja iz susjednih sela.

O dosadašnjem radu, kroz ove 4 godine, najbolje govore pohvale koje stižu sa svih strana, od županijskih predstavnika pa do posjetitelja svih njihovih aktivnosti. Prošla godina je bila iznimno uspješna pa se nadaju da će i ova biti barem približno uspješna.

Na skupštini je izabrano vodstvo Kluba koje čine Ivan Borović (predsjednik), Vedran Babić i Dejan Čonka (potpredsjednici) te Renato Kramar i Josip Herman (članovi Predsjedništva). Izabrani su i novi članovi Nadzornog odbora koji čine Filip Strahija, Damir Blažeka, Daniel Čonka i Hrvoje Srnec. Za novog blagajnika izabrana je Iva Ivković.

Klub mladih “Pustakovčan” zahvalio je svim stanovnicima Donjeg Pustakovca, kao i ostalim gostima, što su se uvijek u velikom broju odazvali na sve njihove događaje i manifestacije, a mnogi od njih svoje vrijeme, prostor, rad i novac izdvojili su za rad Kluba.

Posebne riječi zahvale  upućene su obiteljima Srnec i Jančec, Međimurje plinu te Croatia Osiguranju na donacijama, te Međimurskoj županiji i  Općini Donji Kraljevec što su prepoznale vrijednosti organiziranih manifestacija podržavši iste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije