Održana 14. godišnja skupština Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica

U subotu (3. ožujka) je s početkom u 18 sati, u Domu kulture održana je 14. godišnja skupština puhačkog orkestra općine Mala Subotica. Na skupštinu su bili pozvani predstavnici udruga i ostali simpatizeri Puhačkog orkestra.

Radno predsjedništvo je bilo u sljedećem sastavu: predsjednik – Ivan Novak, Saša Cirkvenčić i Natali Trstenjak. Slijedila su izvješća upravnog i nadzornog odbora koji zaključuju da se u orkestru radilo dobro i da nije bilo nekakvih problema.

Financijski plan za 2012. godinu i nije toliko velik i ambiciozan s obzirom na prilike u kojima živimo, i pokušat će se realizirati prema mogućnostima. Na skupštini se osim predstavnika pojedinih udruga javio i načelnik općine Vladimir Domjanić zaželjevši puno nastupa i uspješan rad orkestra i dalje.

Donatorima i onima koji su na bilo koji način pomogli rad orkestra uručene su zahvalnice. Predsjednik orkestra Marko Trstenjak govorio je o prostoriji koja se obnavljala i o ljudima koji su pomogli te o budućim planovima.

Voditelj orkestra Davor Požgaj se osvrnuo na mnogobrojne probe i nastupe tokom godine. Zapisnik je vodila Marija Pintarić, a na kraju su svi bili pozvani na mali domjenak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije