VJERNI KUPAC LISTA MEĐIMURJE

KIŠOBRAN NA POKLON Stjepan Kovač iz Novakovca: ‘Međimurje je za mamicu!’

Kišobran si je na brzinu prisvojila Stjepanova 13-godišnja kći Ana, inače perspektivna nogometašica

Profesionalni vozač i bagerist Stjepan Kovač iz Novakovca, kao i dosta mladih iz njegove generacije (rođen je 1983. godine) trbuhom za kruhom morao je potegnuti put Njemačke.

– Naporno je, ispričao nam je Stjepan, puno se radi, ali svakako je bolje nego ovdje. Svaki petak dolazim doma k obitelji – čovjek se nekako privikne na takav život.

Stjepan je nekada izrađivao razne ukrase od drveta, sada na žalost nema vremena za to, ali u planu mu je izrada božićne štalice. Nema baš previše vremena niti za novine, prelista ih kada dođe doma, a uglavnom se informira preko eMeđimurja i drugih portala.

– Pogledam sportske stranice, a iskreno da vam kažem, crnu kroniku se više niti ne usudim otvarati koliko se toga ružnoga događa, zaključio je Stjepan.  

– Ja isto čitam preko mobitela, ubacila se u razgovor Stjepanova trinaestogodišnja kći Ana. Ana je nogometašica koje je nogometni talent počela brusiti u čuvenoj Školi nogometa Dinamo-Zelenko, a danas nastupa za Međimurje na poziciji stopera. Oko na nju bacili su i iz zagrebačkog Dinama, ali su troškovi bili preveliki, a i školske obaveze baš joj nisu dopuštale odlaske na treninge u Zagreb tri puta tjedno…

– Mamica kupuje Međimurje, a onda i ja pročitam što ima novoga. Normalno, najviše me zanima sport, posebno nogomet, a ostalo tek usput pogledam i pročitam ako nađem nešto zanimljivo, ispričala nam je perspektivna nogometašica, koja si je na brzinu prisvojila i kišobran s logom Međimurja.

Stjepan i Ana Kovač

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije