DIJELIMO ULAZNICE

4. DANI SMIJEHA U ČAKOVCU Osvojite ulaznice za predstavu ‘Ringišpil’ Kerekesh Teatra!

Osvojite ulaznice za predstavu Ringišpil

Od 11. do 14. kolovoza 2021. predstave Kerekesh Teatra moći ćete pogledati u sklopu 4. Dana smijeha u Čakovcu.

Predstave će se izvoditi u atriju Starog grada u Čakovcu. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u Centru za kulturu Čakovec. Sve predstave počinju u 20:30 sati.

Osvojite ulaznice za predstavu Ringišpil koja će se održati u petak, 13. kolovoza.

U režiji Ljubomira Kerekeša ovo je priča o hrabrosti, odlučnosti i svijesti o životu u kojem se sve ponavlja, tj. vrti kao ringišpil. Zašto dudu nije dobro predugo cuclati? Kako razgovarati s tetama u vrtiću pored popišanog kreveta? Kako pristupiti djevojci? Što napraviti kad popušiš prvi šamar? Kako od djeteta napraviti čovjeka?

Sve odgovore dobiti ćete u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac započinje trnovit put odgoja svog sinčića. Ovako velika odgovornost iziskuje s očeve strane veliku sposobnost kao i obavezu, ali osim velike ljubavi prema sinu, otac Stanko nažalost ne raspolaže impozantnim životnim iskustvom kao ni inteligentnom nadogradnjom.

Sin Tonko je, s druge strane, isto tako nažalost, zarobljenik genetike koja s razvojem sve više pokazuje svoju postojanost. Svaki period života ima svoje lice i naličje, tako da u određenim trenucima života polako uočavamo sličnost, pa čak i autentičnost ponavljanja istog.

Mi vam poklanjamo 2×2 ulaznice za predstavu, a detalje potražite u objavi na našoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije