IMAMO KUMU

VIDEO Međimurec u bendu: Full Gas Grupa objavila je svoju prvu autorsku pjesmu i spot pod nazivom ‘Moja kumo’

'Full Gas Grupa' je objavila svoju prvu autorsku pjesmu i spot pod nazivom 'Moja kumo'

Autor teksta i glazbe je Dominik Šušković dok aranžman i produkciju potpisuje Luka Kovačić. Za snimanje i režiju spota pobrinuo se Matija Škalić, a ideju i scenarij za spot razradio je sam bend.

Spot je sniman na čak 6 atraktivnih lokacija: Omiš, Split, Međugorje, Ljubuški, vodopadi Kravica te na imanju za vjenčanja Tosca. Glavne uloge u spotu zauzele su pjevačica benda Nikolina Hižar u ulozi kume te influencerica i model Antea Valenta poznatija kao Tia Lia, u ulozi mlade.

U spotu se pojavljuju i ostali članovi benda koji broji čak 7 članova: Ivica Riđan, Ivica Mateković, Marko Fabijan, naš Međimurec Igor Jezernik, Kristijan Telinec i Valentino Vraneković

Iako im je ovo tek prvo autorsko pojavljivanje, bend na glazbenoj sceni djeluje od 2012. godine i do sada je svirao na mnoštvo javnih i privatnih događaja.

Članovi benda govore kako su iznimno sretni i ponosni na cijeli projekt te da je na glazbenoj sceni falila jedna pjesma koja govori o kumama. Također su izjavili kako sigurno neće stati samo na ovoj pjesmi te da uskoro pripremaju još noviteta.

Članovi banda:

Nikolina Hižar – Vokal

Ivica Riđan – Klavijature, harmonika, vokal

Ivica Mateković George – Bas gitara, vokal

Marko Fabijan – Gitara, vokal

Igor Jezernik (iz Međimurja) – Bubnjevi

Kristijan Telinec – Harmonika, udaraljke

Valentino Vraneković – Ton i light

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije