GK MARIJAN ZADRAVEC MACAN

FOTO ‘Mini sportsko ljeto’: Održani sportski kampovi za djecu predškolske dobi

Preko 60 djece se u dva tjedna upoznalo sa sportovima kao što su karate, tenis, bicikliranje, košarka, nogomet, boks, plivanje i gimnastika

U organizaciji Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan, od 12. do 23. srpnja održali su se prvi sportski kampovi za djecu predškolske dobi pod nazivom ‘Mini sportsko ljeto’. 

Preko 60 djece se u dva tjedna upoznavalo sa različitim sportovima kao što su karate, tenis, bicikliranje, košarka, nogomet, boks, plivanje i gimnastika.

>> “Mini sportsko ljeto”: Održani sportski kampovi za djecu predškolske dobi

– Kao autorica ovog verificiranog programa, vodeći se potrebama i željama djece, osmislila sam sportski program koji je prepun različitih aktivnosti, zabave i druženja za najmlađe. Rekviziti su prilagođeni predškolskoj dobi, a sa djecom rade samo stručnjaci, kineziolozi, koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa najmlađom populacijom. Kroz ovaj program djeca se upoznaju sa različitim sportovima, ali i sa različitim medijima u kojima se aktivnost obavlja, svaki dan na drugoj lokaciji.

Uz konstantni tim kineziologa, svaki sport im prezentiraju i treneri iz pojedinog sporta, tj. kluba. Na taj način se ostvaruje odlična suradnja sa sportskim klubovima i udrugama u kojoj treneri iz prve ruke djeci mogu približiti čari i specifičnosti svojeg sporta. Ova dva tjedna koja smo po prvi puta provodili, uvertira su za iduće ljeto u kojem će djecu dočekati 6 sportskih tjedana prepunih 15 različitih sportova – kaže autorica i voditeljica programa Tanja Mesarić Novak, prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije