Klape u Areni Varaždin: Tomislav Bralić, Vinko Coce i Lidija Bačić!

U Areni Varaždin, 24. ožujka u 20 sati – glazbena poslastica. Stiže nam 5 trenutno najpoznatijih klapa sa svojim gostima – Tomislav Bralić i klapa Intrade, klape Maslina, Sveti Juraj – HRM, Cambi i Kapanel, a kao gosti – Vinko Coce i Lidija Bačić.

Klapska glazba ne prestaje nas oduševljavati. Kad pomislimo da će biti teško napisati veći klapski hit, ili napraviti veći koncert klapa, uvijek se pojavi pjesma koja će nas oduševiti i pokazati da je riznica s klapskim biserima nepresušna, a svaki novi koncert postavlja nove,  visoke standarde koncertne produkcije. Publika to osjeti i zato su ovi koncerti toliko uspješni.

Nakon prošlogodišnje turneje klape Cambi (K. Kambelovac), veličanstvenog koncerta na Poljudu, koncerata po najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, nakon trijumfalnog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade u Areni Zagreb, rođendanskog koncerta klape Kampanel u prepunoj dvorani “V. Lisinski”, mnogobrojnih nastupa klape Maslina čiji zadnji album Vitar s mora nastavlja uspjeh njihovog klapskog bisera “Da te mogu pismom zvati”, velikih uspjeha klape Sveti Juraj-HRM s pjesmama “Bura”, “Ruža crvena” i “Uvijek ću te voljet” – čini se da su “klapskoj pismi” sva vrata otvorena.

Koncert klapa u Areni Varaždin 24. ožujka ispunit će sva Vaša očekivanja. Zvijezde klapske pjesme na jednom mjestu… I neće to biti tek jedan odrađeni koncert, bit će to koncert za pamćenje, a kad se klapama pridruži Vinko Coce možemo očekivati da će to biti prava “Varaždinska klapska noć”.

Koncert klapa u Areni Varaždin organiziraju Scardona i Tipo Marketing.

Cijena ulaznica: parter 90 kuna, tribina 80 kuna, VIP parter 150 kuna.

Ulaznice se od sutra (utorka, 28. veljače) mogu kupiti u sustavu Eventima, te na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Time out, Rock Art Caffe, Caffe bar Ritz i Caffe bar Barfly
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus i Radio 1
IVANEC – Kavana Ivana
NOVI MAROF – Caffe bar Prestige
LUDBREG – Caffe bar Jura
PRELOG – Pizzeria Rosa
MURSKO SREDIŠĆE – Caffe bar Alaya
PALOVEC – Domino bar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije